Beste Bladblazer kopen

Bladblazer kopen

Snel en gemakkelijk bladblazers vergelijken? Bekijk dan onze handige top 5.

Een bladblazer is een onmisbaar product in eigenlijk elke tuin wel. Heb je geen bomen in je eigen tuin, dan vind je er wel de blaadjes van de bomen van de buren. En dacht jij slim je hele tuin te betegelen zodat je geen last had van dat groen? Heb jij even pech. Het lijkt wel alsof losse blaadjes er door worden aangetrokken. Jij wilt natuurlijk die tuin weer straks hebben zonder al te veel moeite en daarom ben je op zoek naar de beste bladblazer die er te vinden is. Dan ben je hier aan het juiste adres. In het onderstaande toplijstje kun je namelijk eenvoudig jouw nieuwe bladblazer uitkiezen. En je kunt hem ook nog eens eenvoudig direct online bestellen.

Top 5 beste bladblazers

1

Ryobi RBV26B

Als de bladeren weer van de bomen gaan vallen, ligt je tuin zo vol met gebladerte.Ruim deze snel en eenvoudig op met de Ryobi RBV26B.

Bekijk prijs
2

EINHELL GE tot CL 18 LI E KIT

De Einhell GE-CL 18 Li E Kit is een basismodel bladblazer zonder al te veel poespas.Je krijgt een 18 volt accu + snellader meegeleverd, zodat je direct aan de s...

Bekijk prijs
3

Bosch UniversalGardenTidy

De Bosch UniversalGardenTidy bladblazer heeft een blaas- en zuigfunctie.Hierdoor bepaal je zelf of je de bladeren op een hoop blaast of opzuigt.

Bekijk prijs
4

Eurom Accu Leaf Blower

Wil je je kleine tuin of balkon weer bladvrij maken? De Eurom Accu Leaf Blower blaast tot 210 kilometer per uur.Daarmee is deze bladblazer geschikt voor kleine ...

Bekijk prijs
5

Makita DUB361Z (zonder accu)

Met de Makita DUB361Z geniet je van het gemak van de 2 accu's van 18 volt (niet meegeleverd) en de kracht van 36 volt.De status van de acculading zie je in het ...

Bekijk prijs

Waar we op hebben gelet bij het samenstellen van de top 5?

Dat vertellen we je natuurlijk ook direct! Misschien heb je er nog niet zo vaak over nagedacht of nog niet eerder nodig gehad, maar in de wereld van de bladblazers zijn veel dingen mogelijk! Wist je bijvoorbeeld dat een bladblazer een zuig- en versnipperfunctie kan hebben? Klinkt misschien tegenstrijdig, maar een bladblazer met deze functie is eigenlijk ideaal. In plaats van alle bladeren weer de straat op te blazen, zuig je gewoon alles op. Door de versnipperfunctie worden de blaadjes klein gemaakt en gooi je het eenvoudig weg in de kliko.

Naast deze functie is het ook altijd prettig als de blazer niet al te zwaar is, het gewicht van dit product is daarom ook erg belangrijk. Verder kun je kiezen voor een hand- of ruggedragen bladblazer, wat inhoudt dat je de blazer in je hand houdt of met een soort tuigje over je rug kunt hangen. Als laatste hebben we ook nog gekeken naar de blaassnelheid en of deze variabel in te stellen is. Dit alles heeft er voor gezorgd dat we de beste bladblazers van dit moment hebben geselecteerd. Je vind ze terug in onze top 5 en zo kun je eenvoudig de beste bladblazer kopen!